Montessori Onderwijs Assistenten

Datum en tijd:
dinsdag 24 september, 5 november 2019 en 4 februari en 10 maart 2020
16.00 uur – 18:00 uur
Kosten:
€ 300,-
Locatie:
Montessorischool De Kleine Prins
Clara Egginkstraat 4, 3066 JG
Begeleiders: Lucinda Heckbert en Debbie van der Burgh

Het programma van deze dagen

dinsdag 24 september: Wie was Maria Montessori en wat was haar visie op onderwijs. Wat herken je er van terug in je eigen praktijk? Samen met Debbie gaan jullie op ontdekkingsreis..

dinsdag 5 november: Jullie gaan samen met Lucinda aan de slag met het lopen van rondes, signaleringen en observaties. Hoe kan jij de leerkracht hier in de groep bij ondersteunen?

dinsdag 4 februari: Waar loop jij tegen aan in de praktijk en heb jij input op nodig? We stemmen ons programma deze middag af op jullie vragen.

dinsdag 10 maart: Onderwijsassistenten die in de onderbouw werken sluiten aan bij Lucinda die aan de slag gaat met ‘de vergeten’ materialen’ voor de onderbouw. Hier kun je met collega’s van andere scholen flink met materialen oefenen. Degenen die in de midden- of bovenbouw werken gaan met Debbie aan de slag met materialen die geschikt zijn voor deze kinderen.


Inschrijven

Inschrijven
Wat doe je?
We gaan ervan uit dat je na inschrijving ook komt. Je mag je tot twee weken van te voren kosteloos afmelden. Kun je echt op het laatste moment niet, laat dan een collega in jouw plaats komen! *