Montessori Materialen Oefenuurtjes kleuters 030

Even met elkaar een aantal materialen oefenen

Datum en tijd:

Woensdag 4 oktober 2023, 15.00 uur – 17.00 uur

Kosten:

€ 65,-

Locatie:
Montessorischool “Oog in Al” Utrecht

Begeleiders:
Nicole Beeres

Het onderwerp

Hoe fijn is het om even weer met elkaar wat materialen te oefenen?
En om met elkaar een aantal variaties uit te wisselen?

Deze bijeenkomst is voor stagiaires, onderwijsassistenten, leerkrachten en alle andere geïnteresseerden die werken met kinderen van 0 tot 12 jaar in het montessorionderwijs.
Je kiest zelf de materialen waar je mee wilt oefenen en wij lopen langs, geven lesjes, observeren jouw handelen en beantwoorden jouw vragen. We vertalen dat wat je leert gelijk naar je eigen praktijk. Twijfel je of we het materiaal hebben, laat dan van te voren even weten waar je mee aan de slag wilt!

Komen deze dagen je niet uit, maar lijkt het je wel zinvol om eens met je team (of een gedeelte daarvan) met materialen aan de slag te gaan. Vanaf 6 deelnemers komen we ook graag naar jouw school. Neem dan contact met ons op!

 


Inschrijven

Inschrijven
Wat is jouw rol?
We gaan ervan uit dat je na inschrijving ook komt. Je mag je tot twee weken van te voren kosteloos afmelden. Kun je echt op het laatste moment niet, laat dan een collega in jouw plaats komen! *
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en acties? Je kunt je altijd weer afmelden voor onze mails, door een mailtje terug te sturen. *
Selectievakjes