Montessori voor Het jonge kind (0-4 jaar) en VVE

Datum en tijd:
Woensdag 25 januari 2023 14.30 uur tot 17.00 uur

Kosten: € 80,-

Locatie: Montessorischool De Kleine Prins, Rotterdam

Begeleider: Lucinda Hecbert

Het onderwerp:

Verdiepingsbijeenkomst Montessori 0-4 en VVE

Verdiepingsbijeenkomst voor de deelnemers die de opleiding Montessori Basisbekwaam en de Montessori VVE hebben gevolgd en de pedagogisch medewerkers werkzaam op een montessorigroep.  Fijn om ook met alle deelnemers van de opleiding bij elkaar te komen en samen met elkaar de kennis, vaardigheden, creatieve werkvormen en ideeën met elkaar te delen. 

Kosmische thema/themaplanning en beredeneerd aanbod

Hoe geef je verder verdieping aan kosmisch en themaberedeneerd aanbod in jouw montessori kinderopvanggroep; peutergroep, een montessori VVE groep, etc.

Blij jezelf verder ontwikkelen als montessori begeleider! 

We gaan vooral praktisch aan de slag met het voorbereiden van een kosmische thema/themaplanning gericht op de verschillende ontwikkelingsgebieden. Op een creatieve en uitdagende manier in een goed voorbereide kosmische omgeving. Hoe ziet dit eruit en stem je af op het niveau en de behoeften van de kinderen? Welke (montessori) materialen en activiteiten kan je hiervoor inzetten? 


Inschrijven

Inschrijven
Wat doe je?
We gaan ervan uit dat je na inschrijving ook komt. Je mag je tot twee weken van te voren kosteloos afmelden. Kun je echt op het laatste moment niet, laat dan een collega in jouw plaats komen! *
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en acties? Je kunt je altijd weer afmelden voor onze mails, door een mailtje terug te sturen. *