Montessori Movement Team

Een ijzersterk team

Annette de Deken

Annette heeft 16 jaar ervaring als leidinggevende in het Montessorionderwijs. Ze heeft op twee montessorischolen in de 010 regio mogen werken aan het onderwijs waar elk kind tot zijn recht komt. Omdat zij gelooft in kinderen die zelf mogen bedenken welke stappen er gezet worden in hun ontwikkeling.

De laatste jaren werkt zij als coach op scholen waar er aan een verbetercultuur wordt gewerkt. Dit is op basis van Lean / Methodiek stichting-LeerKRACHT. Haar overtuiging is dat professionals zelf heel goed kunnen bedenken welke stappen gezet moeten worden om het montessori onderwijs elke dag een beetje beter te maken. Het leukste is wanneer deze twee expertises tegelijk ingezet kunnen worden; bij de Movement 010!
Annette is mede-oprichter van deze movement. 


Ook in Amsterdam en omgeving zijn we in beweging. Patty Petri , ook een enthousiaste montessoriaan en montessoriopleiders ,is onze aanjager hier. Je kunt haar bereiken op pattypetri@gmail.com


 Vanaf schooljaar 2022-2023 starten we ook in de
regio Utrecht met onze movement! Nicole Beeres, leerkracht en montessoriopleider zal voor jullie allerlei activiteiten organiseren, zodat ook jullie met en van elkaar kunnen leren. Nicole is te bereiken op beeresnicole@gmail.com


Kies je voor Thomas More Academie, dan kies je voor een krachtige leeromgeving, waaraan jij een actieve bijdrage levert.
Vanuit de  Thomas More Academie werken we als opleider en werkplekbegeleider in de nascholing aan montessoriprofessionals in het basisonderwijs. Ook verzorgen we voor de TMH trajecten op scholen en begeleiden we de studenten die zich willen bekwamen in het montessorionderwijs. In samenwerking met de Thomas More Academie organiseren wij de bijeenkomsten voor de Montessori Movement 010.


De prinsentoren, Montessori Trajectcoaching - MontessoriMovement010Stilstaan is geen optie. Als professional in het onderwijs
blijf je je ontwikkelen, persoonlijk en samen met je collega’s. De Prinsentoren, Lucinda Hecbert coacht en traint professionals in het onderwijs en kinderopvang in het versterken van hun kwaliteiten. Eén van de trajecten is de Montessori traject coaching: een krachtige combinatie van individuele coaching, klasobservaties en team foto Lucinda coaching, naar de visie en uitgangspunten van Maria Montessori. Behalve traject coaching zijn er ook mogelijkheden voor coaching en trainingen op maat, individueel of in een team. Lucinda Hecbert De Prinsentoren.


Laura Roest

Hoi, leuk dat ik kennis met jou mag maken.

Ik ben Laura Roest en naast mijn werk voor Montessori Movement sta ik voor een onderbouwgroep. Misschien ben je mijn naam al eens tegengekomen want inspireren is mijn drijfveer. Samen met Annemieke Settels ben ik mede-eigenaar van ‘MontessoriTalk’, de podcast, die onder andere te beluisteren is op spotify. Ook ben ik actief op instagram middels mijn pagina voelMontessori.  Mijn visie op Montessori? Het is in de eerste plaats een manier van leven.
‘If we are to teach real peace in this world, we shall have to begin with the children’. Dus zie, leef voor en vooral voel Montessori.