Montessori voor Het jonge kind (0-4 jaar) en VVE

Datum en tijd:
woensdag 16 oktober 2022 13.30 uur tot 15.30 uur

Kosten: € 80,-

Locatie: Montessorischool De Schakel, Hoogvliet

Begeleider: Lucinda Hecbert

Het onderwerp:

Verdiepingsbijeenkomst Montessori 0-4 en VVE

Verdiepingsbijeenkomst voor de deelnemers die de opleiding Montessori Basisbekwaam en de Montessori VVE hebben gevolgd en de pedagogisch medewerkers werkzaam op een montessorigroep.  Fijn om ook met alle deelnemers van de opleiding bij elkaar te komen en samen met elkaar de kennis, vaardigheden, creatieve werkvormen en ideeën met elkaar te delen. 

Taalontwikkeling en werkvormen

Hoe geef je verder verdieping aan het taalaanbod en de verschillende werkvormen in jouw montessori kinderopvanggroep; peutergroep, een montessori VVE groep, etc.

Blijf jezelf verder ontwikkelen als montessoribegeleider op een creatieve en uitdagende manier in het taalaanbod, gericht op het werken aan de taalontwikkeling van de kinderen. Hoe richt je een taalrijke voorbereide omgeving in en stem je af op het niveau en de behoeften van de kinderen? Welke (montessori) materialen en activiteiten kan je hiervoor inzetten? 


Inschrijven

Inschrijven
Wat is jouw rol?
We gaan ervan uit dat je na inschrijving ook komt. Je mag je tot twee weken van te voren kosteloos afmelden. Kun je echt op het laatste moment niet, laat dan een collega in jouw plaats komen! *
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en acties? Je kunt je altijd weer afmelden voor onze mails, door een mailtje terug te sturen. *
Selectievakjes