Schooltrajecten

rekenen in het thema

In de afgelopen jaren hebben we als begeleiders veel scholen mogen begeleiden.

Of het nu gaat om prikkelende inspiratiesessies, creatieve workshops of hele studiedagen, we trakteren de teams altijd op een boeiend en verrassend programma.
Ons geheime ingrediënt? Een perfecte harmonie tussen school en ons.

Wat werkt al goed, wat wil je behouden?
Waar liggen de uitdagingen?
Wie zijn de superhelden in het team?
Wat zijn de huidige systemen en processen?
En laten we de vaardigheden niet vergeten!

Op basis van deze vragen stellen we onze aanpak samen vat. Door intensief samen te werken en goed te luisteren, smeden we een op maat gemaakt plan dat precies past bij de wensen en behoeften van de school. Wij geloven in de kracht van teamwork en de actieve betrokkenheid van alle teamleden.

Tijdens onze tocht vieren we een cultuur van openheid en voortdurende groei. We moedigen leraren aan om hun ervaringen en briljante ideeën te delen en om van elkaar te leren. Zo wordt niet alleen het team sterker, maar ontstaat er ook een positieve en bruisende leeromgeving voor de leerlingen.

Onze begeleiding stopt niet bij het implementeren van nieuwe systemen en processen. We blijven stand-by voor nazorg en extra support, zodat de school blijvend kan stralen en groeien. Met regelmatige check-ins en feedbackmomenten zorgen we ervoor dat de veranderingen stevig verankerd worden in de schoolcultuur. Kortom, wij willen scholen laten groeien en bloeien, zodat zij op hun beurt de leerlingen kunnen prikkelen en begeleiden naar een glansrijke toekomst. Samen maken we van elke school een bruisende broedplaats voor leren en ontwikkeling!

rekenen in het thema

Montessorischool Valkenbos