De Leeskast

De Leeskast

De LeeskastKen jij de leeskast van De Arend al?

De Leeskast is een geweldig hulpmiddel voor elke montessorischool, vooral in de onder- en middenbouw. Met verschillende leeswerkjes die oplopen in moeilijkheidsniveau, biedt de Leeskast een waardevolle toevoeging aan het lesmateriaal.

Het kleurrijke ontwerp en het duurzame laminaat zorgen ervoor dat de kast lang meegaat. De materialen voor de vier verschillende planken in de taalkast zijn zorgvuldig samengesteld.

De werkjes in de Leeskast zijn zo ontworpen dat kinderen zelf kunnen controleren of ze de opdrachten correct hebben uitgevoerd, dit kan bijvoorbeeld met behulp van controlekaarten of door codes op de kaartjes. Er is voldoende variatie voor zowel individuele als groepsactiviteiten, die perfect zijn voor kleine kringen en uitnodigende settings. Wij organiseren volgend schooljaar verschillende sessies, waarbij Lucinda en/of Patty je bij het uitvoeren van de opdrachten helpen en leren ze je hoe je het maximale uit de Leeskast kunt halen.

Zelfs als je niet op een school werkt waar de Leeskast wordt gebruikt, ben je van harte welkom om meer te leren over dit waardevolle leermiddel. We staan open voor iedereen die interesse heeft in het bevorderen van leesvaardigheden en taalontwikkeling bij kinderen.

De leeskast is vanaf het nieuwe schooljaar te bestellen op de vernieuwde website van De Arend.
Daarnaast gaan we het materiaal doorontwikkelen, aanvullen en een aantal woorden vernieuwen!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.