BLADVORMEN BOEKJES bij het Botanie kastje

 125,00

NIEUW! En vanaf nu in de PRE-SALE! NIEUW!
De eerste serie boekjes boordevol ideeën voor bij het botanie kastje!
Deze serie bestaat uit 1 algemeen boekje en 10 boekjes om iedere maand met een bladvorm aan de slag te kunnen!
Bestel nu, ontvang ze gegarandeerd in de laatste week van jouw zomervakantie!

Artikelnummer: bladvormen-boekjes Categorie: Tag:

Beschrijving

De eerste serie bestaat uit 1 algemeen boekje en 10 boekjes om iedere maand met een bladvorm aan de slag te kunnen! De boekjes worden gedrukt op stevig gerecycled papier en worden met een extraatje netjes bij je bezorgd.

Je ontvangt ook nog eens een gratis pdf-download met een werkboekje voor de kinderen.

Planten, we kunnen niet zonder ze! Ze bedekken onze planeet met een zee van groen en vullen de oceanen met primitieve planten zoals algen. Zonder deze groene helden zouden we amper zuurstof hebben en geen voedsel. Het bladgroen in planten is als een krachtige motor die zuurstof en suikers maakt uit water en CO2, allemaal dankzij zonlicht.

Dr. Maria Montessori wist het al: de natuur is de ultieme leeromgeving voor kinderen. Dus, laten we onze groene vrienden omarmen en ze een plek geven in en buiten het klaslokaal! Een groen klaslokaal boost niet alleen de leerprestaties, maar ook de liefde van leerlingen voor hun leeromgeving. En laten we eerlijk zijn, hoe leuk is het om je eigen plantjes te zaaien, stekken, zien groeien en zelfs op te eten! Bekijk een voorbeeld van een volledig boekje hier.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 20 × 20 × 3,2 cm

Andere suggesties…